Coruña British School celebrates the start of a new academic year with happiness and great enthusiasm, and with an expansion that will allow for the progressive increase of students as a result of adding a new course to our educational offer.

This extension contemplates the creation of a new building in our facilities of A Zapateira: “The Learning Hub”, with 4 new classrooms for the oldest of the school, a library, a learning support room for learning and a technology room. The roof has a glass top at the back to allow natural light to come flooding in. The rest of the roof is a playground with a football pitch and basketball court. We have even utilised the slope by placing natural wooden trunks in the design of an adventure playground and an amazing long slide that comes right down middle of the slope.

We warmly welcome both new students and those who accompany us from the beginning.

10 / 09 / 18